На 27.07.2021 во 16.30 часот во Гостивар, полициски службеници од Полициската станица Гостивар, врз основа на судска наредба, го привеле О.А.(29) од Гостивар за издржување казна затвор од една година и шест месеци за сторено кривично дело по член 235 и член 236 од Кривичниот законик.

Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор - Тетово за издржување на казната.


Администратор
28/07/2021 14:33