Прогнозерите кои го погодија Нигуез како прв стрелец на натпреварот помеѓу младите селекции на Македонија и Шпанија на Европското првенство во фудбал и добија ваучер од 200 денари се:

1.Васо Јовановски

2. Александар Тодоровски

ИНФОРМАЦИЈА: Сите играчи кои искористиле различно име и презиме со исти број на sport life клуб картичка не се земени во предвид.

Добитниците на ваучери кои имаат Sport Life клуб картичка ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички додека добитниците кои немаат Sport Life Клуб картичката ваучерите ќе ги добијат во рок од седум до десет дена. (Во зависност од местото на живеење).


Администратор
22/06/2017 10:16