Сите прогнозери кои типуваа дека првиот гол на последниот натпревар на Европска сцена за оваа сезона помеѓу Вардар и Розенборг ќе падна во првите десет минути од натреварот и добија по 100 денари ваучер од Спортските обложувалници Sport Life, се:

1. Иван Стојановски

2. Милан Герасимов

3. Стефан Спировски

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
13/12/2017 00:07