Единствен прогнозер кој погоди дека дерби натпреварот од Англиската премиер лига ќе заврши без победник со резултат 0:0 и доби ваучер во висина од 100 денари од спортските обложувалници Sport Life е:

1. Драги Јевтиќ

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка. Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
20/09/2017 22:18