Сите прогнозери кои типуваа дека Алваро Мората ќе биде стрелец на првиот гол на дерби натпреварот помеѓу Челзи и Манчестер Јунајтед и добија по 200 денари ваучер од Спортските обложувалници Sport Life, се:

1. Владимир Гроздановски

2. Александар Димитровски

3. Гоце Патровски

4. Никола Славев

5. Јане Мирчевски

6. Димитар Кратуковски

7. Захират Ибраимов

8. Дамир Ѓозо

9. Борјан Николов

10. Филип Цветковиќ

11. Бранко Митров

12. Добре Нунев

13. Андреј Јовановски

14. Александар Стојаноски

15. Александар Ѓорѓески

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
08/11/2017 15:46