Натпреварувачот кој го погоди стрелецот на првиот гол на натпреварот помеѓу Реал Мадрид и ПСЖ и доби ваучер во висина од 500 денари од Спортските обложувалници Sport Life, е:

1. Иван Стојановски

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
15/02/2018 00:53