Прогнозерите кои типуваа дека Никлас Бендтнер ќе биде стрелец на првиот гол на натпреварот во второто коло од Лигата на Европа и добија по 200 денари ваучер од Спортските обложувалници Sport Life се:

1. Срѓан Дурлевиќ

2. Борјан Николов

3. Александар Тодоровски

4. Златко Мешкоски

5. Марјанчо Илков

6. Никола Крстевски

7. Велимир Угриновски

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка. Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.

Прогнозерите кои имаат оставено исти број на Sport life клуб картичка на повеќе различни имиња не се добитници на ваучери.


Администратор
30/09/2017 14:46