Прогнозерите кои погодија дека првиот гол на натпреварот помеѓу Вардар и Копенхаген ќе го постигне Џонатан Балотели и добија ваучер во висина од 500 денари од спортските обложувалници Sport life се:

1. Александар Димитровски

2. Гоце Патровски

3. Петре Ристовски

4. Далибор Тодоровски

Останатите прогнозери кои одговорија точно на прашањето и добија ваучери од спортските обложувалници Sport life во висина од 200 денари се:

5. Соња Јевтиќ

6. Христијан Додевски

7. Дарко Ристовски

8. Добре Нунев

ИНФОРМАЦИЈА: Сите играчи кои искористиле различно име и презиме со исти број на sport life клуб картичка не се земени во предвид.

Добитниците на ваучери кои имаат Sport Life клуб картичка ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички додека добитниците кои немаат Sport Life Клуб картичката ваучерите ќе ги добијат во рок од седум до десет дена. (Во зависност од местото на живеење).


Администратор
25/07/2017 22:54